Art
Cultura 16/06/2011

Christie's celebrarà una subhasta d'art a benefici dels damnificats de Llorca

La iniciativa forma part del programa "Llorca. Cultura i Solidaritat", i la filial espanyola de la casa de subhastes londinenca prestarà els seus serveis de forma gratuïta.

Efe
1 min

LlorcaLa casa de subhastes Christie's organitzarà una subhasta d'art contemporani a benefici dels damnificats pels terratrèmols de l'11 de maig a Llorca, en el marc d'un sopar en què es vendran al millor postor obres d'artistes nacionals i internacionals.

La filial espanyola de la casa de subhastes londinenca prestarà els seus serveis de forma gratuïta i portarà a la seva cartera de clients a l'esdeveniment, que serà "una de les més importants subhastes d'art contemporani que se celebrin durant aquest any a Espanya ", ha afirmat el conseller de Cultura de Múrcia, Pedro Alberto Cruz.

Aquesta iniciativa forma part del programa d'actuacions coordinades per la taula de treball "Llorca. Cultura i Solidaritat" creada després dels sismes pel Govern regional, l'Ajuntament de Llorca i l'associació local d'hostalers, juntament amb diversos agents socials i culturals.

La taula "tracta de capitalitzar tots els esforços que des del món de la cultura s'estan fent per ajudar solidàriament a la reconstrucció de Llorca", ha precisat el conseller Creu. La subhasta, la data de la qual està pendent de confirmació, se celebrarà en el transcurs d'un sopar i ha estat organitzada pel centre d'art contemporani La Conservera i la galeria T-20, i es constituïrà un comitè d'honor integrat per il·lustres personalitats del món de l'art per coordinar-la.

stats