Cultura 10/02/2014

David Trueba recorda Tatiana Sisquella en recollir el Goya a la millor direcció

El director ha recordat la periodista desapareguda aquesta setmana i també Concha García Campoy

Ara
1 min

BarcelonaEl record de Tatiana Sisquella ha estat present a la cerimònia dels Goya d'aquest diumenge per iniciativa de David Trueba. Quan ha pujat a l'escenari a recollir el premi a la millor direcció per 'Vivir es fácil con los ojos cerrados', ha agraït el guardó a l'Acadèmia i a tothom que ha treballat amb ell en la pel·lícula i en altres feines, però s'ha reservat el final del discurs per tenir un record per als periodistes "que t'obren els seus mitjans encara que els diguin que no t'entrevistin per si dius una tonteria".

I de la reivindicació crítica ha passat a un pla més afectiu, quan ha recordat dues periodistes mortes els darrers mesos, Concha García Campoy i Tatiana Sisquella. Amb el record per la periodista de Catalunya Ràdio ha tancat el seu discurs.

"A principi de curs vam perdre una periodista meravellosa, que era Concha García Campoy, i fa uns dies n'hem perdut una altra que potser no deveu conèixer tant perquè aneu poc per Catalunya, cosa que us recomano, perquè val la pena. Era Tatiana Sisquella. Per a ella i per a la seva família també és aquest premi", ha dit el director.

Al final de la gala, un cop Trueba ha tornat a pujar a l'escenari per recollir el premi a la millor pel·lícula amb la productora Cristina Huete, Manel Fuentes, el presentador de l'acte, ha tancat la cerimònia també amb un esment a Tatiana Sisquella.

stats