CINEMA
Cultura 19/09/2011

Un cinema canvia les entrades als espectadors que s'avorreixin amb Terrence Malick

Els Cinemes Full HD del Centre Splau! canvien les entrades per una altra pel·lícula als espectadors que no resisteixin més de mitja hora el film El árbol de la vida

Ara
1 min
Avís cinemes Splau!

BARCELONA"El director d'aquesta pel·lícula, Terrence Malick, és molt odiat o molt admirat. Si la pel·lícula li resulta avorrida, sisplau, no molesti els altres i surti abans de 30 minuts. Li donarem gratuïtament una entrada per a qualsevol altre títol". Aquest cap de setmana als Cinemes Full HD del centre comercial Splau! van repartir paperets amb aquesta frase als clients que hi anaven a veure El árbol de la vida. La raó, expliquen, és que hi havia espectadors que, atrets per la presència de Brad Pitt entre els protagonistes, entraven a veure la pel·lícula sense tenir informació del film. Es tracta d'una pel·lícula abstracta i de difícil digestió, alabada com a obra mestra per alguns crítics i menyspreada per superficial i insubstancial per d'altres.

El cert és que força espectadors sense manies sortien del cinema, però d'altres, en adonar-se que s'havien equivocat, es dedicaven a parlar i molestaven la resta d'espectadors. Per això els responsables van decidir informar via fulletó als clients d'una possibilitat que, asseguren, existeix per a tots els films de la seva cartellera.

stats