Circ
Cultura 14/05/2020

La Fira Trapezi de Reus trasllada els espectacles en viu a l'octubre

L'activitat professional serà majoritàriament en línia i es farà al juliol

Ara
1 min
Una imatge de la companyia Vaivén Circo.

BarcelonaLa Fira Internacional de Circ de Catalunya Trapezi, que havia de celebrar-se a Reus des d'aquest dijous fins diumenge, dividirà la programació d'enguany en tres moments: al maig, des d'aquest divendres fins al diumenge, amb un petit tast en línia de les companyies; al juliol, amb trobades professionals, majoritàriament digitals, amb tot el sector del circ, i a l'octubre, amb la programació d'espectacles en viu al carrer.

"El tronc de la programació es manté", a excepció de les companyies internacionals, ha explicat Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, en una roda de premsa recollida per l'ACN. "La fira és internacional, però hi ha companyies internacionals que han caigut perquè els mateixos desplaçaments han caigut", precisa Recasens.

En el petit tast virtual d'aquest cap de setmana es podran veure a la web del Trapezi i a les xarxes socials espectacles de Manolo Alcántara, Mortelo & Manzani, Xamatito Pato, Circ Vermut, Alta Gama, Vaivén, Cabaret, Pepa Plana i D'Irque & Fien, entre d'altres. El juliol estarà centrat en la part professional, i pretén ser el punt de trobada de tot el sector del circ, per mantenir jornades de reflexió, de retrobament, de pensament i de debat. I a l'octubre arribarà el Trapezi en Viu, amb les dates pendents de confirmar. Leandro Mendoza, director artístic del Trapezi, explica que "el compromís és complir sobretot amb les companyies i la programació que s'està treballant des de l'any passat".

stats