Cultura 08/11/2016

‘Els hereus de la terra’, d’Ildefonso Falcones, amb l’ARA

La novel·la es podrà adquirir del dissabte 12 al diumenge 20 de novembre per 22,90 euros

2 min
‘Els hereus de la terra’, d’Ildefonso Falcones, amb l’ARA

BarcelonaDeu anys després de la publicació de 'L’església del mar', que va vendre més de 6 milions d’exemplars a tot el món, Ildefonso Falcones publica 'Els hereus de la terra', una història ambientada en el segle XIV, 3 anys més tard del final de la primera part, amb Hugo Llor com a protagonista. Llor és un orfe de 12 anys que treballa a les drassanes de Barcelona gràcies a la generositat d’Arnau Estanyol, que agafa el noi sota la seva protecció.

Del 12 al 20 de novembre, i per 22,90 euros, es podrà aconseguir amb l’ARA la novel·la de Falcones i conèixer el destí de Llor, que somia a convertir-se en constructor de vaixells. Un conflicte entre el seu mentor i la família Puig complicarà les coses i el jove haurà de triar entre la lleialtat a Estanyol i la necessitat de sobreviure. Això farà canviar les seves aspiracions professionals i també el curs de la seva vida, que es veurà lligat a Mahir, un jueu que li mostrarà tots els secrets del món del vi.

L’escriptor, a través de la història de Llor, descriu la Barcelona de l’època: relata l’assalt al barri del Call que va començar el 5 d’agost del 1391 i va ser devastador. Aquell dia hi va haver uns 250 morts, es van saquejar els carrers dels jueus i es va calar foc a molts habitatges. També parla de l’esclavitud i de l’enfrontament entre l’autoritat civil i l'eclesiàstica.

'L’església del mar' va tenir un èxit extraordinari. S’ha traduït a més de 15 idiomes i s’ha publicat en més de 40 països amb gran èxit de vendes. Fins i tot s’està rodant una pel·lícula, inspirada en la novel·la, que s’estrenarà el 2018.

stats