Cultura 03/01/2012

La Seca comença l'any amb màgia i teatre d'objectes i estrena programació familiar

L'il·lusionista argentí Míchel i la companyia Rocamora Teatre protagonitzen els primers muntatges de l'any del teatre de l'antiga fàbrica de moneda de Barcelona.

Ara
2 min
Carles Cañellas a 'Petits suïcidis'

BarcelonaLa màgia i totes aquelles manifestacions teatrals populars i a la vegada universals sempre van fascinar Joan Brossa. Per seguir fidels al seu esperit, La Seca Espai Brossa comença l'any amb un espectacle de màgia i un altre altre d'objectes. I estrena la línia de programació familiar del teatre amb el nom d' El Petit Brossa.

Míchel està considerat com a un dels il·lusionistes més importants d'Argentina i ha portat els seus espectacles arreu del món. A partir del dia 4 de gener i fins al 15 el públic català tindrà l'oportunitat de sorprendre's amb els seus números gràcies a Decisiones, un espectacle de mentalisme que a més de voler impactar el públic fa que es converteix en el protagonista del xou.

"Alka-Seltzer, una tragèdia efervescent. Després de diverses temptatives per eludir de la seva condició manifesta, un comprimit d' Alka-Seltzer acaba als aiguamolls de la seva marginalitat". Aquest "breu exorcisme d'ús quotidià" pertany a l'espectacle de l'italià Gyula Molnár Petits suïcidis. Carles Cañellas, de la companyia Rocamora Teatre, ha fet una recreació del muntatge original estrenat el 1984 i el presentarà a La Seca els dies 8, 15, 22 i 29 de gener. Rocamora és una companyia de referència del teatre de titelles de fil, i en aquesta ocasió presenta un muntatge de petit format ple d'objectes que cobren vida.

El Petit Brossa

Coincidint amb l'Any nou, La Seca enceta la línia de teatre familiar El Petit Brossa. El primer espectacle, Solista, també té el segell de Rocamora Teatre. Els caps de setmana del 7 de gener al 26 de febrer el mateix Carles Cañellas presentarà un recull de les escenes dels seus muntatges dels darrers trenta anys que millor han funcionat amb el públic. L'humor, la poesia i la humanitat de les històries i els números que el formen estan recomanats a partir de 2 anys.

stats