Cultura 13/08/2021

El mètode David Bisbal per enamorar Cap Roig

El públic del festival rep el cantant amb les ganes acumulades d'un any d'espera

2 min
David Bisbal durant el concert al festival de Cap Roig

Calella de PalafrugellDavid Bisbal va desembarcar dijous a la nit al Festival de Cap Roig amb tota la força de l’estrella en què s’ha convertit, i el públic el va rebre amb les ganes acumulades d'un any d'espera després de la cancel·lació del festival de l’any passat. Així que el concert es va convertir en una festassa carregada d’adrenalina i romanticisme: les 1.700 persones que hi van assistir van corejar els seus temes des de l’inicial Silencio, i Bisbal, que pot ser Nino Bravo, Francisco i Luis Miguel sense deixar de ser ell mateix, ho va donar tot.

Els cops de maluc i els girs van encendre encara més les graderies i les exhibicions de potència vocal les feien emmudir. També va ser generós amb els seus fidels: va donar la mà als fans de la primera fila, va repartir consells sobre l’amor i va satisfer mares, filles i àvies recollint un ram de flors que li va donar una nena. I va assegurar que les nits com aquella que s’ho passa molt bé damunt l’escenari truca a la mare per explicar-l'hi.

El repertori va incloure una vintena de cançons, des de grans èxits com Esclavo de sus besos fins als temes del setè i últim disc, En tus planes. La connexió amb el públic va arribar al clímax al terç final del concert amb la seva balada més antiga, l'"abuelilla" Dígale. Encara havien de sonar molts més trumfos, com Mi princesa, Bésame, el tema que va fer amb Juan Magán, i l’encomanadissa Bulería. I per als bisos es va reservar la balada que va fer amb Aitana, Si tú la quieres, i la fundacional Ave María.

David Bisbal va estar acompanyat de molt a prop per quatre músics imperials, i la sòbria i elegant escenografia estava pensada per donar-li tot el protagonisme a ell. “Us sento cantar sota la mascareta, us veig riure i us sento ballar”, havia dit al començament. També va fer gala del seu sentit de l’humor jugant amb el públic perquè cantessin les parts de Danna Paola i Luis Fonsi a Vuelve, vuelve i Dos veces.

stats