MÚSICA
Cultura 21/04/2011

Pau Vallvé, Joan Colomo, Estúpida Erikah i Sanjosex, per Sant Jordi a Breda

El festival acústic L’Hora del Pati, que se celebrarà el el 23 i el 24 d’abril, converteix Breda en capital de la música catalana el cap de setmana de Sant Jordi

Redacció
1 min
Pau Vallvé

BarcelonaBreda es convertirà aquest Sant Jordi en la capital de la música feta a casa nostra. El cap de setmana del 23 i el 24 d’abril se celebrarà a aquest municipi de La Selva L’Hora del Pati, Festival Acústic de Breda. Seran un total de sis concerts dividits en dos dies. Dissabte 23 hi actuaran Pau Vallvé, Fred i son i Sanjosex. El cartell del diumenge 24 el formen els grups Principales causas del descenso del rayo, Joan Colomo i Estúpida Erikah.

Més enllà d’aquests artistes, l’emplaçament dels concerts és un altre dels punts forts del festival, que celebra la seva primera edició. Es faran al Pati de l’Abadia de Breda, un espai del segle XVI que ens permet intuir com n’era de potent el monestir bredenc, que va ser fundat el 4 de juny del 1038 pels vescomtes de Girona, Guerau de Cabrera i la seva muller Ermessenda. A dia d’avui se’n conserva la casa abacial, bastida al segle XVI, que té un ampli pati a l'interior, dit la plaça o el pati de l'Abadia, amb velles arcades i finestrals, restaurats en part.

stats