Música
Cultura 30/07/2014

Peret comunica que pateix un càncer

El tractament l'allunyarà temporalment dels escenaris

Ara
1 min
Peret a les festes de la Mercè del 2013 / CÈLIA ATSET

BarcelonaPeret, la gran figura de la rumba, ha fet públic en un comunicat que pateix un càncer. El cantant, de 79 anys, està seguint un tractament que l'allunyarà temporalment dels escenaris. En breu, tanmateix, publicarà un nou àlbum, el primer íntegrament cantat en català de la seva carrera.

El comunicat complet:

"Estimats amics,

Tot i que un creu que els assumptes de la salut són privats, voldria comunicar que fa uns dies m’han detectat un càncer. Estic seguint el tractament corresponent, i els metges m’asseguren que no trigaré gaire a pujar de nou als escenaris, que és el que més m'agrada del món.

Per experiència sé que una malaltia com aquesta s'ha d'afrontar amb enteresa i optimisme. ¿No era jo qui cantava que "es preferible reír que llorar y que así la vida se debe tomar”? Doncs en això estic.

Tot plegat m'ha sorprès mentre enllestia el llançament del meu primer disc cantat íntegrament en català, i mentre acabava de donar forma a l’enregistrament d’un nou àlbum en castellà. Així que tot i que per ara no em veureu als escenaris, en breu hi haurà cançons noves.

Voldria enviar una forta abraçada a tota la gent que en aquests moments es troba en una situació similar, us estimo de tot cor. Amb la nostra força, sortirem endavant.

Agraeixo a tothom el respecte i l'estima que sempre m'heu demostrat, i espero que comprengueu que aquests dies són exclusivament para atendre als metges i a la meva recuperació. Tan aviat com tingui nova informació us la comunicaré.

Peret"

stats