Propostes
Cultura 21/04/2017

Setmana del 'Play', del 21 al 27 d'abril

Ara Play
2 min
Setmana del 'Play', del 21 al 27 d'abril

D'A 2017, EL FESTIVAL MÉS CINÈFIL

Dijous s'inaugura la setena edició del Festival de Cinema d'Autor de Barcelona amb Lady Macbeth de William Oldroyd. Cita ineludible per al públic més cinèfil, el D'A projectarà més d'una setantena de llargmetratges i dedicarà una secció a Amat Escalante.

+ Detalls

D'A

Diversos espais (Barcelona)

Del 27 d'abril al 7 de maig

MARIA ARNAL & MARCEL BAGÉS DEBUTEN EN LLARG

Arriba la presentació de l'esperadíssim primer llarga durada de Maria Arnal & Marcel Bagés, titulat 45 cerebros y 1 corazón (2017), primer al festival Strenes de Gironai el dimarts 25 d’abril a la Sala Apolo de Barcelona, dins del Festival del Mil·lenni.

+ Detalls

Maria Arnal & Marcel Bagés

Auditori Centre Cultural La Mercè (Girona)

22 d'abril

El LORCA MÉS HUMÀ, PER PEP TOSAR

L'actor Pep Tosar, que ja ha explorat vides de poetes com Blai Bonet, Damià Huguet, Guillem d'Efak o Vicent Andrés Estellés, reivindica ara la figura més humana de Federico García Lorca amb poesia, cant i ball flamenc i imatge documental.

+ Detalls

'Federico García'

Teatre Romea (Barcelona)

Del 25 d'abril al 28 de maig

EL CINEMA S'APUNTA TAMBÉ A SANT JORDI

Neix a Barcelona un nou festival de cinema, el Sant Jordi - Barcelona Film Fest, que aquest cap de setmana celebra la seva primera edició. S'inaugura amb Norman, el hombre que lo conseguía todo, amb la presència del seu director, Joseph Cedar, i l'actor Richard Gere.

+ Detalls

BCN Film Fest

Cinemes Verdi (Barcelona)

Del 21 al 28 d'abril

JOAN MIQUEL OLIVER, A LA BECKETT

Dins del cicle DO Illes Balears. Setmana de la creació contemporània balear de la Sala Beckett, el que va ser guitarrista i compositor d'Antònia Font estrena el seu nou treball, Atlantis (2017), amb Jaume Manresa als teclats i Xarli Oliver a la bateria.

+ Detalls

'Atlantis', de Joan Miquel Oliver

Sala Beckett (Barcelona)

Fins al 22 d'abril

UN FESTIVAL PER ALS SERIÒFILS

Cap de setmana fort del Festival Internacional de Sèries de Barcelona, amb la presència estel·lar de Tony Grisoni, guionista de The young pope, a més de diverses estrenes i una nit d'humor amb Carlo Padial, Roger Coma i els creadors d’El fin de la comedia.

+ Detalls

Serielizados Fest

CCCB i altres espais (Barcelona)

Fins al 22 d'abril

ABANS DE SANT JORDI, EL DIA DEL DISC

Nova edició del Record Store Day, la iniciativa impulsada fa una dècada als Estats Units que vol reivindicar la feina de les botigues de discos independents amb edicions especials d'artistes tant locals com internacionals. Tota la info a www.recordstoreday.es

+ Detalls

Record Store Day

27 botigues de discos de Catalunya

22 d'abril

stats