Propostes
Cultura 28/12/2018

La setmana del ‘Play’, del 28 de desembre al 3 de gener

Ara Play
1 min
La setmana del ‘Play’

EL CAP D’ANY DE CANADA

Bad Gyal, El Bloque TV, La Diabla i Ikram Bouloum punxaran a la festa de Cap d’Any de la productora Canada, una proposta ideal per als amants de la música urbana contemporània, a la sala Upload del Poble Espanyol (Barcelona).

31 DE DESEMBRE

BIOCAP FESTIVAL

Mala Rodríguez, Zoo i Doctor Prats, entre d’altres, protagonitzen el nou festival Biocap, que es fa a la Fira Barcelona - Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat. Dotze hores de música amb la possibilitat de fer-hi també el menú (ecològic) de Cap d’Any.

31 DE DESEMBRE

23È CIRC D’HIVERN

L’espectacle Nu, la proposta dirigida per Quim Girón del 23è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris, es mantindrà en cartell durant totes les festes i fins al 20 de gener. Humor, màgia i poesia a través de cinc personatges i les seves relacions amb diferents objectes.

FINS AL 20 DE GENER

EL PALAU SANT JORDI DE KASE.O

El raper Javier Ibarra tanca la gira del seu primer disc completament en solitari, El círculo (2016), amb tot un Palau Sant Jordi, una autèntica fita per a l’MC de Violadores del Verso i la seva legió de seguidors.

29 DE DESEMBRE

CARLOS TARQUE, A L’APOLO

Carlos Tarque, la carismàtica i coneguda veu dels murcians M-Clan, presenta Tarque (2018), el seu primer disc en solitari, aprofitant el descans que s’ha pres el grup. Rock’n’roll de la vella escola a la sala Apolo, per acomiadar l’any amb bones sensacions.

29 DE DESEMBRE

stats