Cultura 09/10/2014

Sinéad O'Connor confessarà els "secrets sexuals" a la seva autobiografia

El llibre, que serà publicat al 2016, traurà a la llum les seves 'relacions íntimes', així com la seva història personal i musical, marcada per una turbulenta adolescència

Efe
1 min

DublínL'autobiografia de Sinéad O'Connor promet sorpreses: "Estic desitjant divulgar els secrets sexuals de tots aquells amb qui he anat al llit". La cantant, que diu haver-se expressat sempre a través de la música, ho fa ara amb aquest llibre. Serà un recorregut per la seva història vital i musical i per una 'turbulenta' adolescència, que va seguir amb la seva entrada al panorama musical al 1997 amb l'àlbum 'The lion and the cobra'.

L'artista, de 47 anys, va abandonar els escenaris després de ser-li diagnosticat un trastorn bipolar, però va tornar dos anys després, amb el disc 'I'm not bossy, I'm the boss', que va ser llançat el passat mes d'agost.

El director executiu de l'editorial Penguin Ireland, Michael McLaughin, encarregada de publicar l'autobiografia, va assegurar que el text parlarà també sobre "les seves controvertides opinions i accions", així com "les seves lluites musicals i els triomfs". Accions controvertides com la de trencar una foto de l'aleshores Papa, Joan Pau II, protagonitzada al 1992 en una cadena de televisió americana, o la de demanar ingrés com a sacerdot a l'ordre catòlica dissident dels tridentins.

stats