MÚSICA
Cultura 23/06/2019

The Lemon Day torna a Capellades tres anys després

Hidrogenesse, The Unfinished Sympathy i Joan Colomo encapçalen el cartell del 29 de juny

Jordi Garrigós
1 min
El The Lemon Day torna a Capellades tres anys després

BarcelonaTota cosa bona, i gratis, acostuma a necessitar un descans. Tres anys després d'anunciar una aturada indefinida, quan va celebrar la seva primera dècada, el festival The Lemon Day ha anunciat el seu retorn. L'encontre musical de Capellades reprendrà la seva activitat el dissabte 29 de juny al mateix espai on s'havia celebrat les edicions anteriors, el parc de la Font Cuitora de la localitat de l'Anoia. Un cop més, l'organització va a càrrec de l'Associació d'Amics del Rock'n'Roll i Una Mica de Pop de Capellades, un grup sense ànim de lucre i que fomenta l'activitat musical a Capellades.

Pel que fa als grups que participaran al festival, que començarà a les 19 h i acabarà de matinada, el plat fort és la presència d'Hidrogenesse, que arribaran al Lemon Day amb un nou disc per presentar, 'Joterías Bobas', una nova volta a l'anomalia pop de les seves cançons surrealistes d'arrel electrònica. També destaquen l'actuació de The Unfinished Sympathy, ja consolidats en la segona etapa del grup nascut a principis de segle, i Joan Colomo, a les darreries de la gira de presentació del seu últim elapé, el crític 'L'oferta i la demanda'.

L'indie-pop lluminós vindrà a càrrec de Me & the bees, que actualment celebren la primera dècada de vida després d'actuar al recent Primavera Sound. Dos duets més destacats, L'Hereu Escampa i Vàlius, completen un cartell que tancaran punxadiscos locals.

stats