TEATRE
Cultura 27/01/2012

El Tricicle apunta que podria estar preparant l'última obra

El comentari en clau distesa ha generat tants comentaris que han desmentit que pleguin oficialment: al maig estrenaran un nou espectacle i els queden anys de gira

Ara
1 min
El Tricicle fent 'Garrick'

BarcelonaEl Tricicle ha afirmat avui que l'espectacle que estan preparant "probablement serà l'obra final com a Tricicle en peu damunt d'un escenari", segons l'actor Paco Mir. "Ja no tenim edat", ha dit bromejant amb la vitalitat de Joan Pera. Com que el comentari ha preocupat la seva legió de fans, després fonts de la companyia han asserenat els ànims, assegurant que cada obra del Tricicle comporta com a mínim quatre anys de gira i, per tant, la carrera que els queda és llarga, tot i que no es veuen actuant a la senectut. Mir i Joan Gràcia –faltava Carles Sans– han explicat en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio que estan preparant una obra que estrenaran a Alacant al maig i que encara no té títol.

El Tricicle es va fundar el 1979 i enguany compliran 33 anys damunt dels escenaris. A banda dels seus espectacles propis, els tres actors han fet de directors i productors d'altres espectacles de teatre i televisió, com Forever Young, que després de tancar temporada al Poliorama farà gira. Mir ha dit que, encara que no fessin cap altra obra junts, la companyia no es desfaria.

stats