-
Que vagi de gust
-
I els cuiners, què llegeixen?
-
Ficció i cuina: del ‘Tirant’ a Rusiñol
-
Què menges i com investigues
-
Una revolució ajornada als fogons i als llits
-
Venècia i Sicília, dues maneres de menjar i investigar
-
Més de 55 novetats gastronòmiques per regalar (o autoregalar-se)
-
"No hi ha res més de dretes que un plat de cigrons"
-
La vinyeta gastronòmica de Javirroyo
-
'Superglue' i filferro, els secrets de la fotografia gastronòmica
-
La cuina, el refugi de la pandèmia
-
Un ‘instagramer’ gastronòmic a la teva llibreria
-
“Vull que la gent somrigui quan em veu fent una recepta”
-
La biblioteca que Carlos Ruiz Zafón hauria volgut conèixer
-
Història de la cuina catalana
-
Rondissoni, el mestre de les nostres àvies
-
A cuinar!
-
Descobreix els orígens de la nostra cuina amb l’ARA
-
"L'únic que els falta a les roses per ser perfectes és ser comestibles"
-
Sant Jordi i jo: una història d’amor
-
Begudes i menges literàries, antologia desordenada
1 min
El dibuixant, nascut a Saragossa i instal·lat a Barcelona, és l’autor de La cebolla asesina i La tortilla de patatas. Aquí plasma algunes de les publicacions sobre gastronomia que podrien triomfar a les llibreries del futur.
-
Que vagi de gust
-
I els cuiners, què llegeixen?
-
Ficció i cuina: del ‘Tirant’ a Rusiñol
-
Què menges i com investigues
-
Una revolució ajornada als fogons i als llits
-
Venècia i Sicília, dues maneres de menjar i investigar
-
Més de 55 novetats gastronòmiques per regalar (o autoregalar-se)
-
"No hi ha res més de dretes que un plat de cigrons"
-
La vinyeta gastronòmica de Javirroyo
-
'Superglue' i filferro, els secrets de la fotografia gastronòmica
-
La cuina, el refugi de la pandèmia
-
Un ‘instagramer’ gastronòmic a la teva llibreria
-
“Vull que la gent somrigui quan em veu fent una recepta”
-
La biblioteca que Carlos Ruiz Zafón hauria volgut conèixer
-
Història de la cuina catalana
-
Rondissoni, el mestre de les nostres àvies
-
A cuinar!
-
Descobreix els orígens de la nostra cuina amb l’ARA
-
"L'únic que els falta a les roses per ser perfectes és ser comestibles"
-
Sant Jordi i jo: una història d’amor
-
Begudes i menges literàries, antologia desordenada