Economia 13/02/2013

Manel Fuentes presentarà l'acte empresarial del 14-F

La reunió, organitzada per Foment del Treball, no compta amb el suport de Pimec, de les cambres de comerç catalanes ni del Cercle d'Economia

Ara
1 min
Manel Fuentes presentarà dimarts 'El matí de Catalunya Ràdio' des de Girona

BarcelonaManel Fuentes serà el presentador de l'acte empresarial d'aquest dijous, 14 de febrer. El presentador d''El matí de Catalunya Ràdio' i de 'Tu cara me suena' –programa de televisió que emet Antena 3– conduirà l'acte, segons ha informat la patronal Foment del Treball, organitzadora de l'esdeveniment.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Foment ha buscat un presentador estrella per a un acte que s'havia deslluït. La patronal hi va convidar altres organitzacions, com Pimec, les cambres de comerç catalanes i el Cercle d'Economia, a participar-hi, i van acceptar la invitació. No obstant, totes tres van baixar del carro la setmana passada en considerar que la convocatòria s'havia polititzat, decisió que van prendre arran d'unes declaracions del president de Foment, Joaquim Gay de Montellà, a favor del pacte fiscal.

Per llimar diferències, Gay de Montellà va convidar el president de Pimec, Josep González, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona Miquel Valls, a ser present a l'acte, a títol personal i com a assistents. Valls ha declinat la invitació per motius d'agenda, però en nom seu hi assistirà el gerent de la cambra, Xavier Carbonell.

L'acte 'Anem per feina' començarà a les set de la tarda i comptarà amb cinc parlaments de 20 minuts. L'últim serà el de Gay de Montellà. Abans d'ell parlarà Marc Bonavia, president de l'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), organització que és sòcia de Foment però que es va desmarcar de l'acte perquè considerava que s'havia polititzat, segons va explicar el mateix Bonavia a l'ARA.

stats