Moto3
Esports 16/08/2014

Àlex Márquez s'imposa als entrenaments de Brno

El pilot de Cervera sortirà des de la 'pole' a Moto3 després de superar Isaac Viñales i Niccolò Antonelli a la qualificació

M. Molina
1 min

BarcelonaÀlex Márquez ha estat el més ràpid en els entrenaments oficials del Gran Premi de la República Txeca de Moto3. El pilot de Cervera ha superat Isaac Viñales i Niccolò Antonelli a la qualificació, els altres pilots que ocuparan la primera línia de la graella de sortida.

Márquez ha dominat amb certa comoditat la qualificació de la categoria petita i s'ha posat al capdavant a la segona meitat de la sessió. Amb un temps de 2.07.691 ja no ha tingut rival. El segon lloc ha estat per a Viñales, que només ha pogut quedar a 0.223, mentre que el tercer lloc ha estat finalment per a l'italià Antonelli.

El tercer lloc semblava que el tenia a la butxaca Álex Rins, però Niccolò Antonelli ha fet una darrera volta molt bona i s'ha acabat imposant. L'italià ha estat finalment tercer (a 0.315 del 'poleman') mentre que el català s'ha hagut de conformar amb la quarta posició a 0.360 del més ràpid.

L'australià Jack Miller, líder del campionat, s'ha hagut de conformar amb la sisena posició a gairebé mig segon.

La sessió de qualificació ha estat marcada per l'accident de Philipp Oetti, que ha sortit de la pista i la seva moto ha impactat amb violència a les tanques de protecció, i les ha fet malbé, motiu pel qual s'ha hagut d'ensenyar la bandera vermella i suspendre l'entrenament uns minuts (el pilot n'ha sortit il·lès). L'altre accident ha estat el d'Efrén Vázquez, que ha caigut quan intentava una darrera volta ràpida i ha hagut d'abandonar la pista ajudat pels comissaris, tot i que no té cap lesió important.

stats