Pedri no es mereixia aquest final de festa: els apunts en calent del Llevant-Barça

Passi el que passi, el canari quedarà com la millor notícia dels blaugranes aquest curs

2 min
Pedri, autor del segon gol del Barça al Ciutat de València.

BarcelonaUna altra jugada mestra. Una fuetada de Dembélé no va ser suficient per evitar l'ensopegada definitiva del Barça a la Lliga. Sergio León la va empatar poc després en una segona part boja que enterra qualsevol opció d'èxit. El Llevant, que no es jugava absolutament res, va homenatjar el Granada en una altra mostra de mala lectura de Koeman, que va posar Sergi Roberto de central després del descans en comptes de tornar a un 4-3-3 natural. La mesura de l'entrenador, que tornava a l'àrea tècnica després de la sanció, va contribuir a que l'equip rebés dos gols en tres minuts. Amb el pas dels anys, el Ciutat de València ha passat de ser un lloc on celebrar Lligues blaugranes (2005 i 2011) a un estadi on perdre els colors.

Esperar que l'Atlètic no falli. Tret d'un miracle poc esperable perquè el Barça no és fiable, la temporada en clau blaugrana queda en mans de la resistència mental de l'Atlètic de Madrid, que ara mateix ho té tot de cara per guanyar la Lliga i servir un curs en blanc per al Reial Madrid, que aquest dijous té l'oportunitat, si venç el Granada, de posar-se dos punts (més l'average) per sobre del seu etern rival. El doblet de Koeman ja és una quimera per culpa de dues errades intersetmanals que justifiquen els dubtes sobre la continuïtat del tècnic holandès.

No desentonar mai. Pedri ha participat a tots els partits de Lliga que ha jugat el Barça aquesta temporada i és titular indiscutible des que Coutinho va començar a lesionar-se a la tardor. Ara està fos d'energies perquè Koeman l'ha espremut atorgant-li responsabilitats que potser no li tocaven amb només 18 anyets, però la seva presència a la gespa mai resta. Encara que estigui una mica menys fi que fa uns mesos, no negocia esforços ni s'amaga. Li poden anar grans determinats escenaris, però mai desentona. Contra el Llevant va ser el migcampista més dinàmic de l'equip i va fer un gol. Les seves, sens dubte, seran les vacances més aplaudides de la plantilla. No es mereixia aquest fi de festa.

La temporada de les recaigudes. Els metges del Barça hauran d'analitzar per què aquesta temporada bona part de les lesions que s'han produït o han tingut rèpliques o directament no s'han recuperat. Ansu Fati ha passat quatre vegades pel quiròfan i Sergi Roberto està fent un curs molt discret per culpa d'una lesió muscular mal curada. Araujo també ha vist afectat el seu rendiment per un problema al turmell esquerre que va néixer a principis de febrer i que encara avui li fa la guitza. De l'uruguaià s'esperen grans coses en un futur i convindria refer-lo al 100%.

stats