BARÇA

Luis Enrique topa amb un periodista després de la derrota contra el València

L'asturià fa referència al cognom del professional, Malo, per respondre a una pregunta

"¿Com ha influït la preparació física en aquesta baixada del mes d'abril?", va preguntar el periodista Víctor Malo, del diari 'Gol', a Luis Enrique després de la derrota 1 a 2 contra el València. El tècnic asturià va utilitzar el cognom del periodista per respondre. " Com és el cognom?", va rebatre l'entrenador del Barça, que va rematar el tema amb un sec "següent pregunta". La roda de premsa va seguir amb normalitat després d'aquesta topada entre el blaugrana i Malo.

L'incident amb el periodista va arribar després que se li preguntés en més d'una ocasió sobre l'estat físic de l'equip. Just abans de la pregunta de Malo, s'havia plantejat a Luis Enrique si la facilitat a l'hora de rebre gols de l'equip tenia alguna cosa a veure amb l'estat físic dels futbolistes. "Ni físic ni tàctic", va respondre l'entrenador asturià, que va llançar un missatge positiu des de la sala de premsa.

Luis Enrique va marxar satisfet pel joc que va desplegar el seu equip contra el València, especialment per una primera part "supercompleta", i va atribuir la derrota a la repetida màxima que acompanya aquest esport: "El futbol és així".

Més continguts de