LIGA ADELANTE
Esports 16/05/2015

El Barça B reacciona i aconsegueix un triomf vital al camp del Mirandés (2-3)

Els gols de Patric i Halilovic han donat el triomf als homes de Jordi Vinyals, encara en zona de descens

La defensa del Barça B, en acció a Anduva

BarcelonaEl Barça B ha aconseguit endur-se els tres punts del camp del Mirandés i segueix en zona de descens, però s'acosta una mica a l'Osasuna, a quatre punts, equip que marca la permanència.

El filial ha començat molt fort el partit a Anduva, amb Adama fallant una clara ocasió just abans del 0-1, marcat per Cámara (5'). L'equip català s'ha vist sotmès als atacs dels locals, defensant amb prou encert fins que Javi Cantero ha rematat de cap, al cor de l'àrea, un córner, empatant (42').

Als dos minuts de la segona part, de nou una jugada d'estratègia ha permès al Mirandés marcar el 2-1, quan Urko Vera ha rematat sol al segon pal. L'equip de Jordi Vinyals ha reaccionat ràpid, amb Patric marcant el 2-2 als 55' minuts d'un partit molt trencat, amb ocasions a les dues porteries. Qualsevol dels dos equips hauria pogut marcar, però ho ha fet un internacional absolut, el croat Halilovic, amb un xut que ha superat un altre internacional absolut, el porter local ghanès Razak.