Lliga Endesa

El Divina Seguros Joventut protagonitza una altra remuntada per al record (94-83)

La Penya ha capgirat un desavantatge de 16 punts

El Divina Seguros Joventut ha protagonitzat una remuntada espectacular al Palau Olímpic, on ha recuperat un desavantatge de 16 punts contra el Tecnyconta Saragossa (94-83). Tot i que els màxims anotadors han estat Patrick Richard (23 punts), Maalik Wayns (18 punts) i Sergi Vidal (17), els dos jugadors que han protagonitzat la remuntada han estat Neno Dimitrijevic i Albert Ventura.

"Ells han portat la iniciativa per un tema de ritme. Després del descans hem après que havíem de canviar la intensitat i la mentalitat. Jugar amb cinc petits ha estat clau per canviar el nostre ritme defensiu. Ens hem de concentrar en fer les coses bé i no en el resultat ja que és la manera de canviar les coses", ha resumit Diego Ocampo.

La Penya ha tingut la baixa de Xabi López-Arostegui, que va patir un cop al peu. A més, Sergi Vidal ha jugat amb dolor al seu braç.

Després d'un primer període igualat, el Tecnyconta Saragossa ha obert escletxa en un segon quart en què ha arribat a tenir una renda de 16 punts (36-52). Animat pels seus bons percentatges des de la línia de tres punts (7/11), el rival de la Penya ha anotat 52 punts en 20 minuts (38-52).

Neno Dimitrijevic i Albert Ventura li han canviat la cara a la Penya durant un tercer període vibrant (62-64). El Divina Seguros Joventut no ha afluixat i ha completat la remuntada amb una gran accelerada (76-64). El parcial ha estat de 19-0.

El rival s'ha desconcentrat i Jota Cuspinera i Gary Neal han estat expulsats al Palau Olímpic.