Lliga Endesa
Esports Bàsquet 06/04/2015

El Fiatc Joventut treu petroli del derbi català contra La Bruixa d'Or Manresa (82-63)

La Penya ha consolidat la seva cinquena posició a la Lliga Endesa amb la seva setzena victòria

Clevin Hannah / EFE

BadalonaEl Fiatc Joventut ha tret petroli aquest dilluns del derbi català contra La Bruixa d'Or Manresa (82-63) i ha consolidat la seva cinquena posició a la Lliga Endesa amb la seva setzena victòria. La Penya, que encara no ha pogut comptar amb Tariq Kirksay, ha trencat una ratxa de set derrotes en els últims vuit partits.

Clevin Hannah (20 punts), Goran Suton (16 punts i 9 rebots) i Sitapha Savané (12 punts i 3 taps) han estat alguns dels jugadors locals destacats.

Tot i dominar el rebot i presentar una bona defensa, la Penya tan sols ha aconseguit una renda de tres punts (15-12) en un primer període en què ha fallat 13 dels 18 tirs de camp que ha intentat. El Fiatc Joventut ha fallat 12 dels 13 primers triples que ha intentat, però ha sabut obrir una escletxa de deu punts en el marcador contra un rival amb problemes per anotar (36-26).

El pas pels vestidors ha animat un combatiu La Bruixa d'Or Manresa, que ha anotat 17 punts en sis minuts i ha empatat el marcador (43-43). Davin White, base de l'equip visitant, ha anotat 12 punts en un tercer període que s'ha tancat amb el resultat de 53-48. La resposta local ha arribat de la mà de Goran Suton.

La Penya ha sabut aprofitar els minuts de descans de Davin White i el cansament de l'equip rival per construir-se un avantatge de 21 punts a quatre minuts minuts del final (76-55). La Bruixa d'Or Manresa s'ha quedat sense benzina en el moment clau i ha encaixat un parcial de 23-5. Clevin Hannah ha liderat el festival ofensiu del conjunt verd-i-negre. Sitapha Savané també ha tingut un protagonisme decisiu en defensa.