Lliga Endesa
Esports Bàsquet 29/03/2015

La Bruixa d'Or Manresa abandona les posicions de descens (75-73)

L'equip de Pedro Martínez supera l'Iberostar Tenerife i suma la seva vuitena victòria

Davin White / ACB PHOTO

BarcelonaLa Bruixa d'Or Manresa ha superat aquest diumenge l'Iberostar Tenerife al Nou Congost (75-73) i ha abandonat les posicions de descens. L'equip català suma vuit victòries, una més que el Baloncesto Sevilla i dues més que el Montakit Fuenlabrada. Davin White ha certificat el triomf amb dos tires lliures a tres dècimes del final.

Davin White, que ha anotat 13 punts en el primer període, ha revolucionat l'inici d'un partit en què La Bruixa d'Or Manresa ha començat atacant amb un gran encert. L'equip català ha arribat al descans amb un avantatge de set punts (45-38) gràcies al seu encert des de la línia de 6,75 metres (7/11).

La renda d'un concentrat i combatiu equip local ha crescut fins als deu punts (50-40) a l'inici del tercer període. Tot i perdre massa pilotes, La Bruixa d'Or Manresa ha sabut mantenir l'avantatge contra un Iberostar Tenerife més imprecís que de costum. Hasan Rizvic ha fet una bona feina a prop de cistella.

La Bruixa d'Or ha aconseguit situar-se a onze punts de distància del rival (69-58) a quatre minuts del final, però l'equip català ha encaixat un parcial negatiu de 0-8 que li ha complicat el triomf (69-66).

Saúl Blanco he empatat el partit a 6,2 segons del final (73-73). David White, però, ha tingut temps de recórrer la pista i forçar una falta personal a tres dècimes del final.