Adecco Or
Esports Bàsquet 10/04/2013

El Força Lleida i els seus jugadors estudiaran denunciar els responsables de la duplicitat de contractes

Félix González, president del club, assegura que analitzaran "si mereix la pena"

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Força Lleida i els seus jugadors estudiaran denunciar als jutjats els responsables de la duplicitat de contractes. "Si mereix la pena, ho farem", ha dit Félix González. El president del club ha donat una roda de premsa amb Miquel Feliu i Dani Rodríguez, capitans de l'equip.

"Hem signat els nous contractes, estem al dia dels pagaments i els jugadors tenen el compromís de seguir cobrant fins que acabi la temporada", ha explicat Félix González, que ha assegurat que l'acord garanteix la continuïtat del club l'estabilitat necessària a la plantilla per centrar-se només en els temes esportius.

"Confiem que aquest sigui ja l'últim punt que s'arrossega del passat i que es pugui confiar en el projecte. Ara ja ens podem centrar en jugar i apartar-nos dels focus del que no sigui estar a la pista", ha resumit Miquel Feliu.

El Força Lleida ha penjat a la seva pàgina web un comunicat en què ha agraït que els jugadors i el cos tècnic "no han deixat de treballar ni un sol dia com els millors professionals".

L'equip disputarà aquest divendres a la pista del River Andorra el penúltim partit de la temporada regular de l'Adecco Or.

stats