NBA
Esports Bàsquet 03/11/2012

Els Lakers segueixen sense aixecar cap i sumen la tercera derrota consecutiva a la NBA

Triomf dels Rockets davant els Hawks (102-109) guiats per un espectacular James Harden, que ha estat l'estrella de la jornada

Efe / Ara
2 min
Blake Griffin, dels Clippers, llança a cistella davant Kobe Bryant, Pau Gasol i Dwight Howard / JON SOOHOO / EFE

HoustonEls Lakers han perdut 95-105 davant els seus veïns de Los Angeles Clippers i han patit la tercera derrota consecutiva en un inici de temporada desastrós, fet que no els passava des de 1978. L'equip de Pau Gasol ha sumat l'onzena derrota consecutiva, inclosos els vuit partits de la pretemporada. Nash no ha jugat per lesió i el base Chris Paul, a qui volien els Lakers, s'ha exhibit amb els Clippers, que han estat millor equip a la pista de l'Staples Center, tot i que el escorta Kobe Bryant ha anotat 40 punts i ha superat Magic Johnson com a nou líder de tots els temps de l'equip en recuperacions de pilota (1.725).

Bryant, després d'haver manat callar els que critiquen el joc dels Lakers, ha admès en concloure el partit que havia arribat el moment de prémer el botó de pànic per reaccionar.

L'arribada de James Harden als Rockets comença a convertir-se en el gran fitxatge i fenomen de la recent iniciada temporada regular ja que ha tornat a ser la figura que ha guiat el seu equip davant els Hawks (102-109).

Els Celtics (0-2) han perdut al seu camp per 88-99 davant els Bucks de Milwaukee amb el base Brandon Jennings com la seva figura en aconseguir un doble-doble de 21 punts i 13 assistències.

A l'apartat de les primeres victòries de la nova temporada han entrat els Bobcats de Charlotte que han guanyat 90-89 els Pacers d'Indiana i han trencat la ratxa de 23 derrotes consecutives, inclosos els últims partits de la passada lliga. També els Hornets de Nova Orleans, tot i la commoció cerebral que ha patit l'ala-pivot principiant Anthony Davis, han guanyat 88-86 els Jazz de Utah.

En altres resultats de la jornada, Orlando han guanyat 102-89 Denver, el seu primer triomf sense Howard, Chicago ha superat 115-86 Cleveland, Oklahoma City ha guanyat 106-92 Portland, Minnesota ha superat 92-80 Sacramento, Phoenix s'ha desfet 92-89 de Detroit i, per últims, Memphis ha superat 104-94 Golden State.

stats