Bàsquet
Esports Bàsquet 04/12/2012

El River Andorra es queda Román Montañez amb un contracte d'un mes

El líder de l'Adecco Or ha arribat a un acord perquè l'excapità de l'Assignia Manresa s'incorpori a la disciplina de la plantilla el mes que ve

Ara
1 min
Román Montáñez jugant amb l'Assignia Manresa

El BC River Andorra ha arribat a un acord per fitxar Román Montáñez per un període d'un mes. L'excapità de l'Assignia Manresa es trobava actualment sense equip i s'estava entrenant amb l'equip vinculat, el Sant Nicolau, després d'acabar contracte amb l'equip de la capital del Bages. Montáñez té més de 15 anys d'experiència a la màxima categoria, ja que a més de jugar a Manresa també ho havia fet al Fórum Filatélico de Valladolid, al Lagun Aro Bilbao i a l'Akasvayu Girona.

L'escorta de 33 anys signarà per un mes, concretament fins al darrer partit de la primera volta que el BC River Andorra disputarà contra el Ford Burgos. Montáñez arriba a l'equip que entrena Joan Peñarroya per substituir la baixa del base austríac Thomas Schreiner, que serà baixa durant els propers partits, i per ajudar a créixer l'equip amb la seva experiència i en un moment important de la temporada.

stats