Corfbol
Esports 14/09/2011

La selecció catalana de corfbol aconsegueix els recursos econòmics per participar al Mundial

La Federació Catalana de Corfbol fa un agraïment públic a tots aquells que han col·laborat per tal de poder fer realitat un viatge valorat en 27.000 euros

àlex Gozalbo
1 min
Selecció catalana de corfbol.

BarcelonaLa selecció catalana de corfbol participarà finalment al Mundial que es jugarà a partir del 27 d'octubre a Shaoxing (Xina). La manca de recursos econòmics havia posat en perill la participació de la selecció absoluta, ja que des de la Federació Catalana no es podia fer front als 27.000 euros del viatge.

L'esforç col·lectiu ha permès recaptar en només dues setmanes més de 15.000 euros, que s'han completat amb 20.000 euros de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes i la mediació de la Secretaria General de l'Esport.

La Federació Catalana de Corfbol ha volgut fer un agraïment públic "a tots aquells que durant les darreres setmanes han mostrat el seu suport i especialment a tothom qui ha col·laborat per tal de poder fer realitat el viatge. Des de petites aportacions de particulars anònims fins a la contribució d'entitats del món esportiu".

Aquest cap de setmana, tal com estava previst i com a cloenda de la campanya de recaptació de fons, se celebrarà a Malgrat de Mar un Torneig de Corfbol Platja.

Al Mundial hi participen 16 equips que a la primera fase quedaran enquadrats en quatre grups. Catalunya jugarà contra la República Txeca, Gal·les i la Xina.

stats