Waterpolo
Esports 25/05/2016

El Club Natació Sabadell té el primer títol de lliga de la seva història a l'abast de la mà

Per aconseguir el títol els vallesans han de superar al Club Natació Atlètic-Barceloneta, dominador absolut del waterpolo espanyol els últims 10 anys

Joan Aureli Raich
1 min
El Club Natació Sabadell va sorprendre al CN Atlètic-Barceloneta en el primer partit

BarcelonaEl Club Natació Sabadell té una cita amb la història aquest dijous 26 a les nou del vespre. La victòria, completament contra pronòstic, en el primer partit de la final de la Lliga de Waterpolo contra el totpoderós Club Natació Atlètic-Barceloneta, presenta l'opció de guanyar la primera Lliga Nacional de Waterpolo de la història de l'entitat vallesana i la tercera d'un equip que no sigui de la ciutat de Barcelona (després de les dues que el 1999 i 2000 va guanyar el Canoe madrileny).

L'equip entrenat per Chava Gómez, que havia perdut els tres cops que havia jugat contra l'Atlètic-Barceloneta aquesta temporada, va donar la campanada a la piscina de Sant Sebastià i té el títol a una victòria. En cas de perdre dijous, tindran encara una última oportunitat en el tercer partit novament a la Barceloneta.

Els barcelonins, amb una plantilla farcida d'internacionals, tenen la Final Six de la Champions League el cap de setmana del 4 i 5 de juny i ja van guanyar la Copa del Rei a principis de març. Buscaran remuntar aquesta fase final per tal de seguir aspirant a guanyar tots els títols en joc i seguir la seva ratxa triomfal a la Lliga Espanyola. Si no remunten la final, es trencarà una ratxa de 10 títols de lliga consecutius per al club mariner.

Els vallesans, en cas de guanyar, podrien tancar un any del centenari del club rodó, ja que l'equip femení ha guanyat tant la lliga com la Lliga de Campions.

stats