MUNDIAL DE CORFBOL
Esports 28/10/2011

Catalunya s'imposa a Gal·les i jugarà els quarts de final del Mundial de corfbol (28-6)

La selecció catalana ha guanyat el segon partit al Mundial de la Xina i, després de superar els txecs i els gal·lesos, ja té el bitllet per als quarts de final

BarcelonaDesprés d'imposar-se a la República Txeca, els catalans han guanyat el segon partit contra Gal·les per un contundent 28 a 6. Els catalans es jugaran aquest dissabte la primera plaça del grup contra la selecció xinesa, amfitriona del Mundial.

Tilbert la Haye ha tret a la pista un vuit inicial amb cinc canvis respecte a l'equip d'ahir. Se sabia del poc potencial dels britànics però era important començar bé per evitar cap ensurt. I així ha sigut. Parcial inicial de 6 a 0 en 7 minuts i joc plàcid dels catalans per posar el 15 a 2.

Al segon temps el partit no ha tingut més història. Ivan Alberich ha debutat amb la selecció absoluta substituint Xavi Blázquez i els catalans, amb vuit punts seguits, han afrontat els darrers deu minuts amb un marcador d'escàndol, 23 a 4. En el darrer quart d'hora Tibert ha esgotat els canvis donant entrada a Marta Flores, Jose Maria Álvarez i Vanessa Viana. Els màxims encistelladors catalans han sigut Xavi Blázquez i Albert Camprubí, amb 4 cistelles cadascún, i Montse Cortés, Oscar Hernández i Miriam González, amb 3.