Corfbol
Esports 01/11/2011

Catalunya perd contra Holanda (11-32) i jugarà les semifinals del Mundial de corfbol contra Bèlgica

La selecció que entrena Tilbert la Haye, que ja tenia la classificació per a semifinals garantida, ha perdut (11-32) contra Holanda al Mundial de corfbol

Ara
1 min
Selecció de Catalunya.

BarcelonaLa selecció de Catalunya, que ja tenia la classificació per a semifinals garantida, ha perdut (11-32) contra Holanda al Mundial de corfbol.

Tilbert la Haye ha presentat aquest dimarts un vuit inicial molt diferent al d'aquest dilluns. Davant del potent equip holandès, els catalans han tornat a ser els primers a encistellar. De fet, al minut 8 els catalans encara manaven, 3 a 2. A partir d'aquí Holanda ha fet un contundent 1-9 de parcial per evitar problemes.

El màxim encistellador català ha sigut Sergi Gabriel, amb quatre cistelles.

Catalunya jugarà aquest dijous (12 hores) la semifinal contra Bèlgica.

Catalunya, 11: En atac: Ivan Alberich (1), Marta Flores, Montse Cortés, Sergi Gabriel (4). En defensa: Albert Camprubí (2), Óscar Hernández (2), Berta Alomà, Míriam González. A la banqueta: Marc Castillo (37')(1), Jose M. Álvarez (50')(1), Xavi Blàzquez, Raquel Varela, Laia Rosa (47') i Vanessa Viana.

Holanda, 32: En atac: Barry Schep (4), Laurens Leeuwenhoek (5), Marjolijn Kroon (3) i Suzanne Struik (2). En defensa: Gerald Van Dijk (6), Nadhie Den Dunnen (4), Rianne Echten i Rick Voorneveld (3). A la banqueta: Jos Roseboom (31') (1), Roxana Detering (31') (1) i Celeste Split (31') (2).

stats