MOTOCICLISME - MOTO3
Esports 27/03/2015

Danny Kent es posa al capdavant de la taula de temps de Moto3 a Losail

El britànic ha estat el més ràpid de la categoria, amb 86 mil·lèsimes d'avantatge sobre el japonès Hiroki Ono

Efe
2 min
Els pilots de Moto3 / MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

LosailEl britànic Danny Kent (Honda) s'ha posat al capdavant de la classificació provisional dels entrenaments lliures del Gran Premi de Qatar de Moto3 en ser el més ràpid de la categoria, amb tot just 86 mil·lèsimes d'avantatge sobre el seu immediat perseguidor al circuit de Losail, el japonès Hiroki Ono (Honda).

La tercera i última tanda de proves lliures de Moto3 ha tingut dos clars protagonistes a la part alta de la classificació, el mateix Danny Kent i el portuguès Miguel Oliveira (KTM), que s'han intercanviat les posicions al capdavant en tant que per darrere se'ls han anat apropant a poc a poc tant Ono com el francès Fabio Quartararo.

El jove pilot de l'equip Estrella Galicia 0'0 ha anat ascendint posicions en la seva primera actuació en el campionat del món i tot i ser un circuit completament nou per a ell, s'ha comportat com si d'un experimentat pilot es tractés i de la setena posició de dijous ha pujat fins a la tercera, si bé en els instants finals ha caigut fins al cinquè lloc.

Quartararo ha acabat a poc més d'una dècima i mitja de segon del líder de la jornada, Danny Kent, i només superat per Ono, Oliveira i, en última instància, també pel britànic John McPhee (Honda).

El valencià Jorge Navarro, precisament el company de Fabio Quartararo a l'Estrella Galícia 0,0, ha acabat en una discreta desena posició a sis dècimes de segon de Kent.

Encara que el desavantatge no ha estat excessiu, les diferències no deixen de ser notables si es té en compte que entre els cinc primers classificats hi ha hagut poc més d'una dècima de segon: les 152 mil·lèsimes de segon que han separat Quartararo de Kent.

stats