Handbol
Esports 03/10/2012

L'escàndol de les apostes il·legals dels jugadors del Montpeller d'handbol no para de créixer

El diari 'Le Parisien' denuncia que la policia també investiga possibles irregularitats en el partit Montpeller-Nimes, que va suposar la primera derrota del Montpeller

à. G.
1 min
Nicola Karabatic

BarcelonaEls jugadors del Montpeller d'handbol acusats de participar en un sistema d'apostes sobre els resultats dels seus partits han quedat en llibertat, però no es podran comunicar entre ells mentre duri la investigació, fet que no els permetrà participar en entrenaments ni en partits com el d'aquest diumenge contra el Reale Ademar de Lleó.

A excepció de Nicola Karabatic, considerat el millor jugador del món, els jugadors implicats han reconegut haver apostat diners que el Montpeller arribaria al descans del partit contra el Cesson-Sévigné per sota al marcador. El guany econòmic va ser de 252.880 euros, però els pot suposar una sanció administrativa i una suspensió esportiva.

El diari 'Le Parisien' denuncia que la policia també investiga possibles irregularitats referents al partit que el Montpeller va jugar el passat 26 d'abril contra el Nimes i que va suposar la primera derrota del club en tota la temporada.

"Que m'acusin de fer trampa és intolerable", ha escrit Nicola Karabatic al seu mur de Facebook.

stats