ESPANYOL
Esports 23/12/2019

L'Espanyol destitueix Pablo Machín

És el segon entrenador acomiadat en els últims dos mesos

Roger Requena
1 min
Pablo Machín, entrenador de l'Espanyol

BarcelonaDesprés de caure al camp del Leganés en el partit entre els dos últims classificats de Primera, l'Espanyol ha decidit destituir Pablo Machín. També marxen del club els seus ajudants Jordi Guerrero, Jordi Balcells i Carles Martínez, tal com ha explicat el club en un comunicat poc després de les 11 del matí.

El tècnic de Sòria va arribar al club després de la destitució de David Gallego, però no ha pogut guanyar cap partit de Lliga fins ara. L'Espanyol ocupa l'última posició a la Lliga, després de sumar tot just dos punts dels últims 27.

Fonts del club expliquen que el substitut encara no es farà oficial avui. El club treballa amb diferents opcions, tant tècnics de la casa com José Aurelio Gay com altres entrenadors.

Machín s'ha acomiadat de l'Espanyol amb un missatge publicat al seu compte de Twitter on lamenta no haver aconseguit capgirar la situació. "Agraeixo la disposició de la plantilla i de la resta de treballadors des del primer dia", arrenca el tècnic, que també ha volgut donar les gràcies a l'afició per "l'afecte i el respecte" que li han fet arribar. "Us puc assegurar que en tot moment he fet el que he considerat millor per l'equip i pel club. Tot i això, el futbol a vegades no és 'bon treball = resultats, però hem de seguir endavant. Heu de seguir endavant. Hi ha temps per aconseguir l'objectiu i els reforços ajudaran. Molta sort periquitos".

stats