FÓRMULA 1
Esports 29/11/2013

Maldonado i Grosjean seran els pilots oficials de Lotus per al 2014

El pilot veneçolà, que fins ara havia format part de l'equip Williams, fitxa per l'escuderia britànica per a la temporada vinent

Efe
1 min
Pastor Maldonado / TORU YAMANAKA / AFP PHOTO

MadridEl veneçolà Pastor Maldonado i el francès Romain Grosjean seran els pilots oficials de l'equip Lotus per al Mundial de Fórmula 1 de l'any 2014, segons ha anunciat aquest divendres l'escuderia britànica. "Lotus F1 Team es complau a anunciar que el pilot veneçolà Pastor Maldonado, de 28 anys, s'incorporarà a l'equip d'Enstone al costat del francès Romain Grosjean, de 27, per a la temporada 2014 de Fórmula 1", diu el comunicat.

"És un plaer confirmar que Romain Grosjean continuarà la temporada vinent a Lotus. Ha demostrat el seu enorme talent en l'última part de la temporada i serà un valor fantàstic per al nostre desafiament de l'any 2014", ha afirmat el director de l'equip, Eric Bouiller.

Sobre Pastor Maldonado, Bouiller ha dit: "És un pilot a qui conec des que va pilotar per a mi a les Sèries Renault del 2005. Pastor té ritme i potencial i estem convençuts que podrem proporcionar-li l'entorn adequat perquè pugui millorar a la pista". "Amb Romain i Pastor, crec que Lotus serà capaç de causar sorpreses l'any vinent", ha afegit.

Maldonado ha assegurat que per a ell és "una oportunitat fantàstica" incorporar-se a Lotus. "No és un secret que jo volia un canvi d'escenari per donar una empenta a la meva carrera a la Fórmula 1 i Lotus m'ha ofert la millor oportunitat per ser competitiu la temporada vinent". "Les regulacions i el cotxe experimentaran un canvi significatiu, així que és un bon moment per tornar a començar", ha afegit.

stats