FÓRMULA 1
Esports 24/10/2013

El Tribunal Suprem de l'Índia accepta escoltar la demanda per suspendre el GP de l'Índia de F-1

La petició per a la cancel·lació de la prova s'ha presentat pel suposat impagament dels impostos de la cursa de l'any 2011

Efe
1 min

Nova DelhiEl Tribunal Suprem de l'Índia ha acceptat aquest dijous escoltar una petició per suspendre el Gran Premi de Fórmula 1 de l'Índia que se celebra aquest cap de setmana, pel suposat impagament dels impostos de la cita de l'any 2011, segons ha informat una font judicial.

El jutge P. Sathasivam ha afirmat al tribunal que el màxim òrgan judicial del país asiàtic escoltarà la petició aquest divendres, dos dies abans de la celebració de la tercera edició de la cursa al circuit internacional de Buddh, segons recull el diari 'The Hindu'.

La petició per a la cancel·lació de la prova l'ha presentat l'activista Amit Kumar, que manté que l'organització de la cursa, la companyia Jaypee Group, no ha pagat al Govern local tots els impostos de la primera edició del Gran Premi, celebrat l'any 2011.

Kumar va presentar fa dos anys una altra demanda perquè la cursa no es beneficiés d'exempcions fiscals d'entreteniment i luxe concedides pel Govern de l'estat del nord d'Uttar Pradesh, on està localitzada el circuit.

Arran de la petició de l'activista, el Tribunal Suprem va congelar un 25% dels ingressos de les entrades fins que es resolgués l'estatus fiscal de la cursa.

El patró de la F-1, Bernie Ecclestone, ha anunciat recentment que l'Índia no estarà al calendari el 2014 per raons "logístiques" i "polítiques", fet que fa que el futur del traçat de Buddh, que va costar 450 milions de dòlars, sigui incert.

stats