Futbol
Esports Futbol 15/06/2022

Hamraoui trenca el seu silenci i exculpa Abidal de l'agressió que va patir

"Va durar cinc minuts i va ser insuportable", diu la jugadora exblaugrana a 'L'Équipe'

Oriol Cartró
2 min
Kheira Hamraoui i Aminata Diallo, companyes al PSG i a la selecció francesa

BarcelonaKheira Hamraoui, exjugadora del Barça i actualment al Paris Saint-Germain, ha sigut una de les protagonistes del futbol femení aquesta temporada, però no pel que ha fet als terrenys de joc. La futbolista francesa va patir una agressió al novembre a mans de dos encaputxats mentre viatjava en cotxe amb la seva companya Aminata Diallo. Els agressors la van treure del vehicle i li van donar cops a les cames amb barres de ferro. Ara, uns mesos després, ha trencat el seu silenci en una entrevista al diari francès L'Équipe.

La jugadora té clar que va ser un atac premeditat, una veritable emboscada, ja que els agressors l'estaven esperant darrere d'un camió i estaven en el lloc correcte en el moment correcte. "Com podien estar tan ben informats?", es pregunta Hamraoui.

La francesa encara recorda amb dolor el que va passar: "Aquella nit, realment vaig pensar que m'hi quedava. Vaig cridar i vaig intentar protegir-me al màxim. Va durar cinc minuts i va ser insuportable", lamenta.

Hamraoui també recorda amb molta decepció la xiulada que va patir de l'afició del PSG, el seu equip, el dia que va tornar als terrenys de joc després de l'agressió: "Quan vaig entrar al partit, vaig sentir càntics hostils i insults procedents de les grades. Estava sorpresa i espantada a la vegada. Vaig intentar ignorar-ho i centrar-me en el partit, encara que quan va acabar em vaig enfonsar".

Tres o quatre setmanes després de l'atac, ja va tornar a entrenar-se. "Va ser la millor manera de guarir el dolor i el patiment. Vaig treballar tres vegades més fora que dins del camp, vaig fer bones actuacions i, després de tot aquest sacrifici, fins i tot em van trucar perquè tornés a la selecció francesa".

Les posteriors reaccions a l'atac i el munt d'especulacions que va suscitar van afectar molt la jugadora: "Estava totalment demacrada, perduda, confusa i aclaparada pels esdeveniments. Acabava de sortir d'un episodi traumàtic i vaig notar que el pes de la maquinària mediàtica s'activava. Em vaig sentir atrapada en una tempesta".

Exculpa Abidal de l'agressió

En el marc de l'agressió, es va descobrir que l'exjugador del Barça Éric Abidal era infidel a la seva dona mantenint relacions amb Hamraoui, quan ella jugava al Barça femení. Abidal, en aquell moment, era el director esportiu del club. En un principi, la policia francesa va sospitar de la dona d'Abidal, Hayet, sobre la qual va pesar la hipòtesi d'haver encarregat la pallissa com a venjança.

La jugadora del PSG, però, descarta que l'exjugador o la seva actual exdona siguin els cervells de l'atac: "El tema d'Abidal no té res a veure amb aquest cas ni amb l'agressió de què vaig ser víctima. Crec que va ser una cortina de fum dissenyada per mantenir-nos allunyats de la realitat", considera Hamraoui. Hayet Abidal, que va demanar el divorci després que sortís a la llum la relació d'Éric amb Hamraoui, va declarar en el seu moment que no hi va tenir res a veure.

Mesos després, la investigació continua i no es descarta cap hipòtesi. Hamraoui ha demanat que se solucioni com més aviat millor: "Necessito que això es materialitzi per poder avançar en la meva reconstrucció personal. La veritat acabarà sortint a la llum".

stats