Espanyol
Esports Futbol 29/04/2013

Simao segueix entrenant-se al marge per la lesió al soli

L'extrem de l'Espanyol segueix amb molèsties per un edema muscular. Cristian Álvarez i Mattioni, tampoc s'exerciten amb el grup

Efe
1 min
Simao Sabrosa, durant un entrenament de la pretemporada

Sant Adrià del BesòsSimao Sabrosa no ha millorat prou per incorporar-se al treball de grup i aquest dilluns s'ha entrenat al marge a causa de la lesió al soli de la cama esquerra.

Els serveis mèdics de l'entitat li van detectar divendres passat dia 26 un edema a la zona i van controlar la seva evolució fins al dissabte, el dia anterior al partit contra el Granada, encara que finalment no va poder entrar en la convocatòria.

D'una altra banda, el porter hispanoargentí Cristian Álvarez, amb un trencament al bíceps femoral de la cama dreta, i el lateral dret brasiler Felipe Mattioni, que arrossega un microtrencament al soli esquerre, han treballat al marge amb els fisioterapeutes a la Ciutat Esportiva.

L'equip ha realitzat aquest dilluns al matí un entrenament de recuperació. Els titulars s'han exercitat a menor ritme que la resta de l'equip, mentre que dimarts serà un dia de descans per a la plantilla.

stats