Esports 02/09/2021

El Girona pica de mans pensant en el retorn de Borja García

El madrileny podria arribar en les pròximes hores a Montilivi, que acull l’Sporting

Jordi Bofill
2 min
Borja García va jugar al Girona entre el 2015 i el 2020

GIRONA“Vull que Borja vingui i crec que ell vol venir”, apunta amb una rialla Míchel Sánchez, l’entrenador d’un Girona que s’ha trobat un regal inesperat. Un cop tancat el mercat d’estiu i amb tothom desencantat perquè l'últim dia no va arribar cap nom propi engrescador, el retorn de Borja García, un dels herois de l’ascens a Primera i que va jugar a Montilivi entre el 2015 i el 2020, és molt a prop. El mitjapunta madrileny va rescindir contracte amb l’Osca i no té equip; el Girona, que no podia afrontar cap mena de traspàs, té fitxes lliures. Tot encaixa. No arribarà a temps per vestir-se de curt contra l’Sporting (21 hores, GOL), però hauria de passar un daltabaix molt gran perquè les dues parts no s’acabessin entenent.

El tècnic blanc-i-vermell, però, està satisfet de com queda la plantilla. “Tenim vint professionals i quatre nanos del filial, amb experiència i talent. Estic encantat amb aquest vestidor i és il·lusionant treballar junts. Ser millors dependrà de la nostra disciplina”. Un discurs coherent amb el de Quique Cárcel, el director esportiu, que assegura estar “content amb el balanç final": "El gran desavantatge que hem tingut és que la massa salarial de la plantilla és excessiva pel que generem i ens ha limitat molt”. L'últim dia, el Girona va perdre Gumbau i hi va arribar Pablo Moreno. A falta de confirmació del fitxatge de Borja García, tampoc es descarta l’opció d’Aday Benítez.

Mentre els uns i els altres s’ho rumien, l’equip no s'oblida que té partit contra l’Sporting. “La derrota de la setmana passada ens va fer mal i volem reivindicar-nos”, diu Míchel, que té les baixes d’Arnau, convocat amb la selecció espanyola sub-19, i Santi Bueno. L’Sporting no pot comptar amb Djuka, el seu golejador, com tampoc amb Guille Rosas ni el Puma Rodríguez, cridats per defensar els seus països.

stats