NBA
Esports 16/03/2015

Serge Ibaka podria passar pel quiròfan per culpa d'un dolor al genoll

L'exjugador del Bàsquet Manresa no ha pogut jugar els dos darrers partits dels Thunder

Efe
1 min
Serge Ibaka

BarcelonaLa darrera baixa important que podrien tenir els Thunder d'Oklahoma City seria l'ala pivot congolès amb passaport espanyol Serge Ibaka, que pateix dolors al genoll dret i podria passar pel quiròfan en els pròxims dies d'acord a fonts periodístiques.

L'equip ha confirmat avui en un comunicat oficial que Ibaka, que s'ha perdut els dos últims partits disputats pels Thunder, que el jugador internacional espanyol visitarà un especialista davant els dolors permanents que pateix al genoll. No obstant això, en el mateix no es parla d'una possible intervenció quirúrgica ni el temps que podria estar fora Ibaka si al final hagués de passar pel quiròfan.

La visita d'Ibaka l'especialista està emmarcada en el procés que pugui rebre major avaluació de la causa que li produeixen els dolors i si hi ha la possibilitat d'un procediment que l'ajudi a netejar genoll i estar llest per a la competició de la fase final. Ibaka, de 25 anys, en els 64 partits que ha disputat en el que va de temporada té mitjanes de 14,3 punts; 7,8 rebots i 2,4 taps.

stats