NBA
Esports 23/05/2014

Serge Ibaka evoluciona bé de la seva lesió i podria jugar contra els Spurs a les finals de Conferència

El jugador des Thunder es va lesionar de gravetat i inicialment es va pensar que ja no jugaria aquesta temporada

Efe
1 min
Serge Ibaka

BarcelonaL'ala-pivot congolès, nacionalitzat espanyol, Serge Ibaka, evoluciona bé de la lesió que va patir a les semifinals de la Conferència Oest i podria tornar a jugar amb els Thunder d'Oklahoma City davant els Spurs de San Antonio en la sèrie de les Finals de conferència de la NBA.

Tot i que el primer diagnòstic de la lesió que va patir al tou de la cama esquerra feia imaginar que seria baixa per la resta de la temporada, incloses les possibles Finals de la NBA si hi arribés l'equip, la seva recuperació ha estat més ràpida i positiva del que s'esperava i ja ha participat en entrenaments lleugers amb l'equip. La possible tornada d'Ibaka podria ser el revulsiu que necessiten els Thunder en la sèrie després d'haver perdut els dos primers partits.

"Serge (Ibaka) encara no ha pogut fer un entrenament complet, encara que sí ha realitzat exercicis", ha informat el gerent general dels Thunder, Sam Presti, en un comunicat. "Cal veure la seva condició diàriament i veure si pot tornar amb l'equip". Potser Ibaka no estarà llest per al tercer partit de diumenge que es disputa a Oklahoma City, però sí per al quart del proper dimarts.

stats