Kallio s'imposa a Le Mans i retalla distàncies amb Rabat, que segueix líder de Moto2

El finlandès puja al capdamunt del podi seguit de Simone Corsi i de Tito Rabat

Nuria García
Mika Kallio, pilot de Moto2, a Le Mans / EDDY LEMAISTRE / EFE

BarcelonaMika Kallio ha aconseguit pujar al capdamunt del podi en el Gran Premi de França de Moto2 disputat aquest diumenge al circuit de Le Mans. El pilot finlandès ha guanyat així la seva segona cursa consecutiva després d'imposar-se a Jerez fa quinze dies.

Kallio i Corsi s'han disputat el triomf. L'italià liderava la cursa fins a la volta 18, quan Kallio l'ha superat i s'ha anat directe cap al triomf, deixant a Corsi la segona posició. Tito Rabat, que aquest cap de setmana està corrent amb molèsties –té pedres al ronyó– ha aconseguit acabar tercer després d'intentar durant l'última volta pispar la segona posició a Corsi.

Els pilots de l'equip Pons, Maverick Viñales i Lluís Salom, s'han barallat entre ells per la quarta posició. Al final, el de Roses ha superat el pilot balear i ha acabat quart.

Rabat segueix líder de la categoria amb 99 punts, set més que Kallio, que és segon del Mundial.