VELA
Esports 04/01/2015

L''Hugo Boss', el 'Cheminées' i el 'Neutrogena' lluiten pel liderat mentre es dirigeixen cap al Sud

Els tres lideren la general de la Barcelona World Race i estan separats per només tres milles (sis quilòmetres)

Efe
2 min
L''Hugo Boss' lidera la Barceloan World Race / GILLES MARTIN-RAGET / BARCELONA WORLD RACE

BarcelonaEls tres favorits d'aquesta edició de la Barcelona World Race ja han presentat les seves credencials quan es compleix la quarta jornada de competició de la Barcelona World Race, la volta al món a dos sense escales ni assistències. L''Hugo Boss',

el 'Cheminées Poujoulat' i el 'Neutrogena' lideren la general separats per només tres milles (6 quilòmetres).

L''Hugo Boss' d'Alex Thomson i Pepe Ribes ha recuperat el liderat que havia perdut en prendre rumb nord-oest després del pas de l'estret de Gibraltar i que va permetre que el 'Cheminées Poujoulat' suís de Bernard Stamm i Jean le Cam, navegant unes 30 milles (55 quilòmetres) més al sud, es posés al capdavant.

A primera hora del matí d'aquest diumenge l''Hugo Boss' s'ha posat de nou al capdavant amb només tres milles d'avantatge respecte als seus altres dos competidors, mentre que el 'Gaes' és quart, navegant unes 30 milles (55 quilòmetres) més a l'est.

El 'Renault Captur' de Jorg Riechers i Sébastien Audigane es manté cinquè a la general després d'un ràpid descens al sud-oest que el manté a 70 milles (130 quilòmetres) del líder. El cap de la flota navega ara a 260 milles (500 quilòmetres) a l'est de Madeira i a 190 milles (360 quilòmetres) de les costes de Casablanca (el Marroc) amb un vent suau de 6 a 8 nusos (10 a 14 km/h). L'objectiu és clar: creuar les Illes Canàries.

Més al Nord, el 'One Planet, One Ocean & Pharmaton' d'Aleix Gelabert i Didac Costa ha tornat a ser el més ràpid durant l'última nit després d'arribar les últimes brises fortes fora de l'estret de Gibraltar abans que es desenvolupi una zona d'alta pressió al nord de Madeira durant aquest diumenge. És probable que això porti vents encara més suaus per al 'We Are Water 'de Bruno i Willy García, que ha superat Gibraltar aquest dissabte, mentre que l''Spirit of Hungary' segueix a 100 milles (185 quilòmetres) de creuar l'estret de Gibraltar després d'haver caigut dissabte en un pou de vent.

stats