MOTO3
Esports 30/09/2012

Lluís Salom aconsegueix el segon triomf de l'any i Maverick Viñales es retira abans de començar

El pilot de Roses no pot prendre part en la cursa després de patir una avaria en la volta d'escalfament. Cortese segueix líder del Mundial, a 51 punts de Salom (2n) i a 61 de Maverick Viñales (3r)

Lluís Salom ha aconseguit el triomf en la cursa de Moto3 al GP d'Aragó / ANDREU DALMAU / EFE

BarcelonaEl pilot balear Lluís Salom ha aconseguit el triomf en el Gran Premi d'Aragó que es disputa aquest cap de setmana al circuit de Motorland. El balear, que ha estat lluitant amb Folger i Cortese durant tota la cursa, ha aconseguit el segon triomf de l'any després d'arriscar moltíssim.

Maverick Viñales ha estat novament víctima de la mala sort. El de Roses ha patit una avaria en la volta d'escalfament i la seva moto s'ha aturat, fent que no pogués prendre la sortida. Frustrat, Viñales li donava cops de peu a la moto, sense poder fer res.

A dues voltes per al final, Salom ha decidit atacar, s'ha situat primer i ha arriscat moltíssim per aconseguir el triomf. Tot i això, Cortese no l'ha deixat marxar i s'ha situat primer quan començava l'última volta. Però en una de les frenades, Salom ha aconseguit superar l'alemany, que ha decidit que tocava pensar en el Mundial i no prendre més riscos dels necessaris.

Àlex Rins ha acabat la cursa en la sisena posició, mentre que Àlex Márquez ha estat 15è. Isaac Viñales ha estat 17è i Adrián Martín ha caigut i no ha pogut creuar la línia de meta.

Ara, Sandro Cortese és líder del Mundial de Moto3, a 51 punts de Lluís Salom, que ara ocupa la segona posició de la classificació. Tercer és Maverick Viñales, a 66 punts del líder.