MOTOGP
Esports 26/03/2015

Marc Márquez: "És difícil dir on som ara mateix, però he anat al màxim"

El campió del món valora positivament la feina de les Suzuki, les seves rivals

Efe
2 min
Marc Márquez, al circuit de Losail

DohaEl doble campió del món de MotoGP, Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V), ha aconseguit el millor temps en la primera jornada de proves lliures del Gran Premi de Qatar de la categoria al circuit de Losail i tot i així assegura que és "difícil dir on som, doncs aquí les coses canvien molt la condició de la pista. Quan hi ha menys adherència a la pista l'Honda es defensa una mica millor i pots treure alguna cosa més, però la pista anirà agafant goma dels pneumàtics i les Yamaha, com cada any aquí, seran ràpides" ha dit Marc Márquez.

Per al pilot de Repsol Honda "tothom va al cent per cent el primer dia, tothom vol quedar primer, però la veritat és que jo he anat al màxim, quedava poca cosa més" ha dit sobre el seu rendiment en aquest primer dia d'entrenaments a Losail. En ser preguntat per les motos rivals, Suzuki i Ducati, Marc Márquez ha reconegut que no havia vist "el ritme exacte de la Suzuki, però segurament hauran posat l'extra tou per classificar-se bé. Ja en els tests vaig fer alguna volta darrere d'ells i si és cert que els falta motor a la recta, però de xassís va molt bé als revolts i això és bo per a l'Aleix Espargaró, que ja l'any passat va fer grans coses amb la Forward Yamaha i jo crec que amb una marca com és Suzuki poden evolucionar molt bé" ha dit.

Pel que fa a Ducati ha comentat que les imaginava una mica millor, a Dovizioso en particular, encara que ha aclarit que "potser no ha anat al màxim, segurament no han posat el pneumàtic extra tou, però jo crec que estaran més a prop".

stats