MOTOGP
Esports 23/03/2014

Marc Márquez guanya a Qatar després d'una espectacular lluita amb Rossi

Jorge Lorenzo cau en la primera volta després de situar-se líder. Pedrosa acaba tercer i Aleix Espargaró, quart

Nuria García
2 min
Marc Márquez celebra al podi el triomf al GP de Qatar de MotoGP / KARIM JAAFAR / AFP

BarcelonaMarc Márquez ha aconseguit el primer triomf de la temporada. El de Cervera ha protagonitzat una bonica lluita amb Valentino Rossi a la pista per la primera posició i al final, després d'un gran espectacle, ha acabat emportant-se el triomf. El podi l'ha completat Dani Pedrosa, i Aleix Espargaró ha acabat quart després d'una gran remuntada.

Jorge Lorenzo, que arrencava cinquè, ha aconseguit situar-se primer després d'una gran sortida. El seguien Bradl, Márquez i Smith. Però l'alegria li ha durat poc, al mallorquí, ja que abans de passar per primer cop la línia de meta, ha caigut. Lorenzo ha destrossat la moto i no ha pogut tornar a la pista.

Al davant, doncs, es quedava Stefan Bradl, que també rodolava per terra abans de l'equador de la prova. Així, Marc Márquez, que havia lluitat per la segona posició amb Álvaro Bautista, passava a encapçalar la cursa. El de Cervera lluitava pel lideratge amb Valentino Rossi. Els dos pilots, que són dels que s'ho passen bé a la pista amb els avançaments, s'han temptejat un parell de vegades. Primer Rossi superava Márquez i al cap d'unes voltes, quan només en quedaven nou per al final, el català superava l'italià.

Mentrestant, al darrere, Pedrosa ocupava la tercera posició, i controlava el grup capdavanter i també Bautista, que havia demostrat durant el cap de setmana que tenia un ritme molt bo i que se sentia molt còmode al circuit de Losail. Després d'un teva-meva, al final Bautista ha acabat superant Pedrosa i el de Castellar del Vallès no s'hi ha pogut tornar. Tot i això, al final Pedrosa ha acabat tercer perquè Bautista no ha pogut acabar la cursa.

Pol Espargaró, a quatre voltes per al final, ha entrat a boxes i ha hagut d'abandonar. Just al mateix moment, el seu company a l'equip Yamaha Tech3, Bradley Smith, queia i també havia de retirar-se abans d'hora.

stats