MOTOCICLISME
Esports 05/03/2015

Àlex Márquez, Tito Rabat i Redding, estrelles del projecte Marc VDS i Estrella Galicia 0,0

Els dos pilots catalans competiran a Moto2 aquesta temporada i Redding, a MotoGP

Efe
2 min
Scott Redding, Tito Rabat i Àlex Márquez, durant la presentació de l'equip / TWITTER @marcvdsracing

MadridEls pilots catalans Tito Rabat i Àlex Márquez, a Moto2, i el britànic Scott Redding, a MotoGP, són les estrelles del nou projecte esportiu per a la present temporada de l'escuderia holandesa Marc VDS i el seu principal patrocinador, la cervesera Estrella Galícia 0,0.

El projecte esportiu de Marc VDS amb Estrella Galícia 0,0 i Monlau Repsol està format per 12 pilots de cinc nacionalitats, que competiran en cinc categories. A MotoGP ho farà el britànic Scott Redding amb l'Honda RC213V; a Moto2 Tito Rabat i Àlex Márquez correran amb les Kalex; i a Moto3 Jorge Navarro i el francès Fabio Quartararo competiran amb l'Honda NSF250RW.

Per al Mundial júnior, els pilots seran Aron Canet, Jaume Masia i el japonès Sena Yamada, mentre que en l'Equip Escola ho faran Alonso López, Jeremy Alcoba, Miguel Parra i el brasiler Lucas Torres.

Durant la presentació de l'equip, Tito Rabat, vigent campió del món de Moto2, s'ha mostrat "molt content de poder portar aquest any el numero 1" a la moto després de proclamar-se campió l'any passat. "Aquest any és una bona oportunitat per créixer com a pilot perquè si és difícil arribar, més difícil és encara mantenir el nivell i millorar una mica. Hi ha rivals molt durs, sabem que aquesta categoria és molt equilibrada, tots parteixen en les mateixes condicions i depèn una mica més del pilot", ha assenyalat Rabat.

El company de Rabat a Moto2 serà Àlex Márquez, que fa un salt de categoria després d'aconseguir l'any passat el títol de campió del món de Moto3. "És un projecte meravellós. Anem fent test a poc a poc i millorant dia a dia. Ningú em va dir que seria fàcil, sinó difícil. No s'ha de descartar res, però vull gaudir sobre la moto perquè tot treball té la seva recompensa", ha apuntat Márquez.

A la presentació, celebrada a l'auditori de la Casa del Lector de l'Escorxador de Madrid, hi ha estat present Emili Alzamora, cap de l'escuderia, que ha qualificat de "molt apassionant aquest projecte que ja té prou història". "Per a aquesta temporada anunciem la idea d'unir dues estructures amb molta experiència amb l'objectiu de donar la possibilitat i les armes perquè les joves promeses puguin anar formant-se com a pilots i tenir un projecte des de la base fins arribar al màxim exponent", ha dit Alzamora.

stats