MOTOCICLISME
Esports 18/11/2018

Gran remuntada d'Àlex Márquez en una cursa de Moto2 guanyada per Oliveira

El català acaba tercer després de patir una caiguda quan liderava la cursa

Efe
1 min
Gran remuntada d'Àlex Márquez en una cursa de Moto2 guanyada per Oliveira

XestEl portuguès Miguel Oliveira (KTM) ha obtingut l'última victòria de la temporada del Mundial de Moto2 al Gran Premi de la Comunitat Valenciana, al circuit Ricardo Tormo de Xest. Oliveira tanca així el Mundial amb tres triomfs.

Després d'Oliveira han entrat el basc Iker Lecuona (KTM), que aconsegueix el seu primer podi en el campionat del món, i el català Àlex Márquez (Estrella Galicia 0,0 Kalex), líder de la prova durant bastantes voltes –entre la sisena i la catorzena–, fins que ha patit una caiguda de la qual s'ha pogut recuperar i acabar pujant fins a la tercera posició.

La cursa ha estat marcada per la pluja i per una caiguda de l'italià Luca Marini (Kalex), que ha arrossegat, ja a la primera volta, Joan Mir (Estrella Galicia 0,0 Kalex) i l'italià Lorenzo Baldasarri (Kalex). Màrquez ha pres el liderat, però quan ho tenia tot controlat ha caigut per culpa de la pluja i l'ha cedit al portuguès. El campió del Mundial, l'italià Francesco Bagnaia, tampoc ha pogut pujar al podi per tancar la seva magnífica temporada.

stats