MOTO2
Esports 30/09/2012

Pol Espargaró es reivindica guanyant a Aragó i Marc Márquez és segon i segueix líder del Mundial

El català aconsegueix el tercer triomf de l'any després d'imposar-se a Marc Márquez, Scott Redding i Andrea Iannone

N. García
1 min
Marc Márquez, Pol Espargaró i Scott Redding, al podi de Motorland

BarcelonaPol Espargaró ha aconseguit el triomf en la cursa de Moto3 del Gran Premi d'Aragó que es disputa al circuit de Motorland. El de Granollers ha fet una gran cursa i ha sumat el tercer triomf de l'any després de barallar-se amb Marc Márquez, Scott Redding i Andrea Inannone.

El català ha lluitat en l'inici amb Corsi i Iannone i quan faltaven 18 voltes per al final, s'ha vist superat per Márquez. El de Cervera ha incrementat el ritme per fer que Corsi no marxés sol com a líder de la cursa. Així ha estat i, quan ha contactat amb ell, l'ha superat i s'ha situat primer, seguit de Corsi, d'Espargaró i de Inannone.

A quatre voltes per al final, Espargaró es situava primer i aprofitava que Márquez i Iannone lluitaven entre ells per obrir forat i situar-se a un segon d'ells dos- Així, mentre la resta s'avançaven una vegada i una altra, Pol Espargaró creuava la línia de meta en solitari. Darrere d'ell ha acabat Marc Márquez i tercer veia la bandera a quadres Scott Redding, mentre que Andrea Iannone s'havia de conformar amb la quarta posició.

El rubinenc Jordi Torres ha acabat la cueas en la vuitena posició, Tito Rabat en la 12a, just davant de Nico Terol. Àxel Pons ha estat 17è i Elena Rosell, 27a.

Després de la cursa d'aquest diumenge, el Mundial segueix encapçalant-lo Marc Márquez, amb 258 punts, 48 més que Pol Espargaró (segon) i 80 més que l'italià Andrea Iannone, que és tercer.

stats