MOTO3
Esports 26/03/2015

Isaac Viñales, quart millor temps dels entrenaments lliures de Moto3 a Qatar

Els primers classificats han rodat separats per poc temps de diferència

Efe
1 min
Isaac Viñales, durant uns entrenaments de Moto3

DohaEl portuguès Miguel Oliveira (KTM) ha superat per escassament 21 mil·lèsimes de segon al britànic Danny Kent (Honda) en la primera jornada d'entrenaments lliures per al Gran Premi de Qatar de Moto3, al circuit de Losail.

Kent no ha rebaixat el seu registre de la primera tanda de proves, ja que ha rodat en 2: 07.512, gairebé nou dècimes de segon més lent que el 2: 06.601 que anteriorment li havia servit per enfilar-se a la primera posició, i s'ha vist relegat a la segona posició, per davant de l'italià Niccolo Antonelli (Honda) i el català Isaac Viñales (Husqvarna).

Les diferències entre tots ells no han estat excessives i tot fa imaginar que una vegada més la lluita del Mundial de Moto3 estarà formada per un grup pilots en menys d'un segon de diferència entre tots ells. L'italià Romano Fenati (KTM), un dels aspirants al títol la passada campanya, encara que després no va tenir la solvència necessària per mantenir aquesta catalogació, sembla trobar-se al mateix nivell i al final del primer dia ha rodat per davant de Francesco Bagnaia (Mahindra) i el francès Fabio Quartararo, campió del CEV Repsol de Moto3 la passada temporada.

stats