MOTOCICLISME
Esports 16/10/2011

Cortese guanya a Austràlia i Nico Terol remunta fins a la sisena posició

El pilot d'Alcoi s'equivoca en la sortida i converteix la seva cursa a Austràlia en una constant remuntada. La cursa s'ha suspès a tres voltes del final per la pluja

Nuria García
1 min
Nico Terol, durant la cursa a Phillip Island.

BarcelonaAquest no ha estat el cap de setmana de Nico Terol. Als entrenaments no va poder passar del quart millor temps i, aquest diumenge, a la cursa, s'ha equivocat en la sortida i ha hagut de remuntar posicions constantment fins acabar sisè.

La cursa l'ha guanyat Sandro Cortese, que ha liderat des de la sisena volta. I el triomf s'ha produït després que direcció de cursa hagi decidit aturar el gran premi i donar-lo per acabat a tres voltes pel final quan s'ha posat a ploure. De fet, la pluja ha estat la protagonista també de l'inici de la cursa, que s'ha endarrerit uns minuts perquè ha començat a ploure i alguns pilots han demanat poder canviar els reglatges i els pneumàtics de sec pels de mullat.

Zarco, el gran rival de Terol en la lluita per l'últim mundial de 125 cc, ha acabat tercer i, tot i retallar-li alguns punts a Terol en la classificació general, el d'Alcoi segueix liderant el Mundial.

Maverick Viñales, igual que Terol, tampoc ha fet una bona sortida i ha hagut de remuntar fins acabar vuitè.

stats